NAPADAČA USMRTILA POLICIJA: Jedna osoba ubijena u napadu nožem u Francuskoj

BFM TV javila je da je napadača ubila policija. Policija po prvim procjenama ne misli da je napad povezan s terorizmom, izvijestio je tv kanal.

  • Hronika

  • 10. Apr. 2024  

  • 0

Muškarac naoružan nožem smrtno je izbo jednu osobu i ranio još najmanje jednu u napadu u francuskom gradu Bordeauxu, izvijestila je TV BFM pozivajući se na policijske izvore, prenosi Hina.

BFM TV javila je da je napadača ubila policija. Policija po prvim procjenama ne misli da je napad povezan s terorizmom, izvijestio je tv kanal.

Tužiteljstvo u Bordeauxu nije odgovorilo na zahtjev za komentar.

Manje od četiri mjeseca prije Olimpijskih igara, Francuska je pod najvišim stepenom sigurnosne pripravnosti. Nogometna utakmica između Paris St-Germaina i Barcelone u glavnom gradu Francuske u srijedu navečer odigrava se uz pojačane mjere sigurnosti nakon prijetnje terorističke organizacije Islamske države.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...