ŽENA OBJAVILA DA TRAŽI MUŽA KOJI JE POBJEGAO DOK JE BILA TRUDNA: Ljudi sa interneta ga našli za 14 sati

Ashley se kasnije javila da je dobila i više nego dovoljno informacija da ga locira.

  • Žena

  • 10. Apr. 2024  

  • 0

Ashley McGuire iz Massachusettsa na Facebooku je zamolila ljude da joj pomognu da nađu njenog supruga Charlesa Withersa koji je napustio nju i njihovo dvoje djece i više im se ne javlja.

Tražila ga kako bi mogla da se razvede

„Prošle godine, kad sam bila trudna s našim najmlađim djetetom, on je zaključio da biti muž i tata više nije životni stil koji želi i napustio nas je, nestao je bez traga. Jednu bebu nije vidio više od godinu dana, a jednu nije nikad upoznao. Odselio se negdje van države i promijenio broj telefona“, napisala je Ashley.

Ashley je željela da se razvede, ali je to bilo nemoguće zbog neprisutnosti partnera.

alt

"Pokušavam da ga nađem da dobijem njegov potpis na nekoliko papira tako da mogu konačno da zatvorim taj dio života i krenem dalje.

Čula sam da sada koristi ime Charlie, Britanac je i šarmantan. Kuhar je i vjerovatno radi negdje u ugostiteljstvu. Vjerovatno nikada nije spomenuo da ima ženu i djecu u Massachusettsu. Ako ga poznaješ, radiš s njim, u vezi ste ili ste prijatelji, možeš li molim te da mu kažeš da me kontaktira ili gdje da ga nađem“, napisala je Ashley.

Ekipa na internetu ga našla za 14 sati

Objava je brzo postala viralna i oko 14 sati nakon što je prvi put objavila na Facebooku da ga traži žene su joj se javljale i govorile da su se dopisivale s njim na aplikaciji za upoznavanje Bumble, da imaju njegovu adresu i broj telefona. Charley se navodno nalazi u Texasu, prenosi Index.

Ashley se kasnije javila da je dobila i više nego dovoljno informacija da ga locira.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...