BAJRAMSKI DERNEK U KUĆI HARISA DŽINOVIĆA: Ispred vile u Beogradu zapjevao -"Ja ništa više nemam, a to i ti znaš, hoće da mi kažu s kim to spavaš…“

Prema pisanju srbijanskih medija u njegovoj kući bio je pravi dernek, čak se ispred vile čulo kako Haris pjeva stihove svog hita.

  • Estrada

  • 11. Apr. 2024  

  • 3

Haris Džinović organizirao je slavlje Bajrama u svom domu kamo je pozvao svoje dobre prijatelje.

Pripadnici islamske vjeroispovijesti obilježili su Bajram, a tim je povodom slavlje u svom domu organizirao i pjevač Haris Džinović, koji se nedavno razveo od supruge Meline zbog čega je već neko vrijeme pod povećalom javnosti.

Dio atmosfere s proslave na društvenim je mrežama podijelila Harisova prijateljica i supruga ratnog zločinca Arkana, Svetlana Ceca Ražnatović, a objavila je i fotografije na kojima zajedno poziraju i smiješe se, a pao je i jedan poljubac u obraz.

"Evo, moja ljubav i ja slavimo Bajram, da ste nam svi živi i zdravi“, rekla je Ceca u videu koji je objavila u priči na profilu na Instagramu, a Haris ju je potom poljubio u obraz.

Prema pisanju srbijanskih medija u njegovoj kući bio je pravi dernek, čak se ispred vile čulo kako Haris pjeva stihove svog hita - "Ja ništa više nemam, a to i ti znaš, hoće da mi kažu s kim to spavaš, ma šta me briga kad sam opet sam...".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...