TARIK JE U ČUDU GLEDAO: Takmičarka u "Milijunašu" otvorila 13 pitanje, kući je odnijela ogroman iznos, a onda je otkrila...

Ipak, prevoditeljica nije htjela riskirati sjajan osvojeni iznos.

  • Show

  • 12. Apr. 2024  

  • 0

U novom izdanju kviza "Tko želi biti milijunaš" nakon dugo vremena vidjeli smo 13. pitanje, a otvorila ga je Ankica Vukelić iz Gospića kojoj ovo nije prvi nastup u kvizu.

Ankica Vukelić radi kao prevoditeljica, voli čitati knjige i igrati kvizove, a već je jednom bila u fotelji nasuprot Tarika Filipovića. U današnjoj emisiji bila je prvi najbrži prst, a sjajnom i odlučnom igrom otvorila je visoko 13. pitanje.

Na tom putu, prvi džoker „pola-pola”, Ankica je zatrebala na 6. pitanju u kojem se tražio „ekspres” koji je bio aktivan između travnja 1860. i listopada 1861.

Eliminacijom je nestao odgovor Orient Express te se odlučila za drugi na koji je sumnjala, Pony Express i tačnim odgovorom nastavila igru.

Ankica Vukelić, Foto: Tko želi biti milijunaš/HRT

Mala nesigurnost za Ankicu nakon samouvjerene igre pojavila se tek na 12. pitanju koje je glasilo: „Tko je u ime supruga primio Nobelovu nagradu na svečanosti u Stockholmu?”.

Odlučila je iskoristiti džoker „zovi” koji nije bio siguran i sumnjao je na odgovor pod C Winnie Mandela, na koji je i sama prvotno posumnjala.

No, u međuvremenu se Ankica prisjetila da je bila riječ o nagradi za književnost dok su preostale ponuđene za mir – te je izabrala odgovor pod C Clementine Churchill i osvojila sjajnih 18.000 eura!

Nakon dugo vremena u kvizu je otvoreno 13. pitanje u kojem se tražilo najsjevernije otočje Makaronezije. Ankica je odmah posumnjala da su točan odgovor A Azori, no na tako visokom pitanju odlučila je iskoristiti i posljednji džoker „pitaj publiku”.

Iako su njihovi postotci bili veoma tijesni, najviše su sumnjali na isti odgovor kao i Ankica (njih 30%). Ipak, prevoditeljica nije htjela riskirati sjajan osvojeni iznos od 18.000 eura te je odlučila odustati.

Nakon odluke saznala je da bi njezin odgovor bio tačan te je potom zaključila da najviše žali za saznanjem kako bi glasilo visoko 14. pitanje!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...