POLICIJA OBJAVILA DETALJE TRAGEDIJE: Dvojica muškaraca quadom sletjela u rijeku i poginula

Po nalogu županijskog državnog odvjetnika tijela su prevezena na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice.

  • Hronika

  • 12. Apr. 2024  12. Apr. 2024

  • 0

U četvrtak navečer oko 20 sati, u Tuhovcu (Hrvatska) uz rijeku Bednju, dogodila se nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe.

Dva muškarca vozila su se na quadu, a kobno je bilo slijetanje sa šetnice. O svemu se oglasila i policija.  U četvrtak, 11. aprila oko 20.00 sati, u Tuhovcu, dogodio se nesretni slučaj u kojem su smrtno stradale dvije osobe. Muškarci starosti 33 i 39 godina vozili su se traktorom (quadom) šetnicom uz rijeku van naseljenog mjesta Tuhovec u smjeru mjesta Retkovec. Tom prilikom je uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju zemljanog puta, došlo do slijetanja traktora u korito rijeke kojom prilikom su 33 i 39-godišnjak smrtno stradali, saopćila je policija. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec i Grešćevina. Smrt nesretnih muškaraca na mjestu događaja konstatirala je liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po nalogu županijskog državnog odvjetnika tijela su prevezena na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija, prenosi tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...