SLAVNI DIZAJNER LJUBIO JE 45 GODINA MLAĐU MISICU: Prošle godine rodila mu je sina, a on joj je kupio...

Cavalli je Sandru vodio na mnoga putovanja i kupovao joj poklone.

  • Šareni svijet

  • 13. Apr. 2024  13. Apr. 2024

  • 0

Slavni dizajner Roberto Cavalli je umro u 83. godini, a iza sebe je ostavio 45 godina mlađu suprugu, švedsku manekenku i misicu Sandru Nilsson. Par je zajedno od 2014. godine, a prošle godine dobili su i sina Giorgia koji je dobio ime po Cavallijevom ocu.

"Dijete, koje je rođeno prije sedam dana u Firenzi, zdravo je i prekrasno i shrvale su me emocije kada sam ga vidio", rekao je tada talijanski dizajner za talijansku Novellu.

Zbog razlike u godinama mnogi nisu vjerovali u njihovu vezu, no njihova ljubav je opstala. Prema pisanju Daily Maila, Cavalli je Sandri navodno kupio privatni otok u Švedskoj, njezinoj rodnoj zemlji. Otok je vrijedan oko 2.2 miliona funti, a na njemu se nalaze luksuzna vila s četiri sobe, koliba za lov, bazen, teren za golf te ostaci stare vikinške utvrde.

Cavalli je Sandru vodio na mnoga putovanja i kupovao joj poklone.

Podsjećamo, modni mag je prije veze sa Sandrom bio dva puta u braku i dobio petero djece. U prvom braku, sa Silvanellom Giannoni, dobio je sina Tomassa i kćer Cristinu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer dobio je troje djece - Roberta, Rachele i Daniele. Šesto dijete rodila mu je Sandra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...