VREMENSKA PROGNOZA: U BiH sutra sunčano, na sjeveru Bosne i do 32 stepena Celzijusa

U Sarajevu će biti sunčano. Jutarnja temperatura oko 11, a dnevna oko 26 stepeni.

  • Vijesti

  • 13. Apr. 2024  

  • 0

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme. Vjetar će biti slab, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka kretat će se od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 24 do 30, u sjevernim područjima Bosne lokalno do 32 stepena Celzijusa.

U Sarajevu će biti sunčano. Jutarnja temperatura oko 11, a dnevna oko 26 stepeni.

Danas je u BiH sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 14.00 sati (°C): Bjelašnica 8; Ivan-sedlo, Sokolac 19; Srebrenica 22; Tuzla 23; Bijeljina, Bugojno, Gradačac, Livno, Sanski Most, Sarajevo 24; Banja Luka, Bihać, Neum 25; Zenica 26; Prijedor, Široki Brijeg, Trebinje 27 i Mostar 29, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...