KAŽU DA JE OVO NAJTAČNIJI: Horoskop starih Maja otkriva koja tri znaka mogu očekivati da im se život preokrene u 2024. godini

Neki će riješiti svoje finansijske probleme, a druge će dočekati prava ljubav.

  • Zabava

  • 14. Apr. 2024  

  • 0

Horoskop starih Maja otkriva koja će tri znaka imati najviše sreće i pozitivne životne preokrete u 2024. godini. Neki će riješiti svoje finansijske probleme, a druge će dočekati prava ljubav.

Zmija (od 2. do 29. aprila)

Pripadnici ovog znaka bit će među onima koji će kraj 2024. godine dočekati debelog novčanika i pozamašnog stanja na banci.

Početkom godine brinuli su ih izazovi s novcem, a mučili su ih i troškovi koje su teško podnosili, no proljeće donosi preokret. Ideje koje su imali za koje su sumnjali da će se ikada ostvariti počet će se ostvarivati. I više nego uspješno!

Već na ljeto bit će više nego zadovoljni postignutim, a ‘zlatni niz‘ nastavlja se do kraja godine.

Šišmiš (26. jula - 22. avgusta) 

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, ako već nisu pronašli srodnu dušu, naći će je 2024. godine! Vaša potraga i godine čežnje, patnje i razočarenja su završene.

Osoba koju ćete ovog ljeta upoznati na nekom društvenom događaju oborit će vas s nogu. Ne samo to, već će to biti veza o kojoj ste sanjali cijeli život.

image

/Ilustracija

Povjerenje, podršku i strast koje nikako ne biste mogli spojiti u jednoj osobi, a koji su vam uvijek bili prijeko potrebni, pronalazite u novom partneru. Ne oklijevajte previše, krenite u avanturu i recite ‘da‘ - nećete požaliti.

 

Gušter (13. decembra - 9. januara)

Vaša sreća u 2024. je u skladu, miru i duhovnoj transformaciji koja će vam otvoriti nove horizonte i pomoći da drastično poboljšate kvalitetu svog života. Drugim riječima, bit će svega za vas u 2024.!

Što se financija tiče, situacija će od jeseni biti izuzetno povoljna, imat ćete odličnu priliku povećati budžet, pa čak i uštedjeti za neka lijepa putovanja, piše Story.hr

Duhovna transformacija najviše će se osjetiti na polju ljubavi gdje iza sebe ostavljate toksične odnose, ljude koji su vas povrijedili. Ljepota svega je u tome što nećete biti tužni, već preporođeni. A to će otvoriti vrata novim ljubavima, bez straha, rezervi, sumnji...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...