FATALNA PLAVUŠA: Ovo je Albanka koja je skrivila nesreću s dvoje mrtvih (FOTO)

Inače, albanski mediji su pisali o Ymeri prije dvije godine, kada je odlučila iznenaditi prijatelja koji je bio u zatvoru u italijanskom Trentu. Zajedno s prijateljima se približila zatvoru te uključila zvučnike i ispalila vatromet. 

  • Hronika

  • 14. Apr. 2024  14. Apr. 2024

  • 0

Tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su, na području Ratca, smrtno stradali brat (21) i sestra (19), skrivila je Klevisa Ymeri, piše Dubrovnik INsider. Podsjetimo, 29-godišnjoj državljanki Albanije prije dva dana je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom.

Podsjetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se u utorak oko 20:30 na državnoj cesti D-8, na predjelu Ratac kod Slanog. 

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je 29-godišnja Albanka koja je upravljala osobnim vozilom slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin.

Aktivna na društvenim mrežama, ima dosta pratitelja

Dubrovnik INsider navodi kako je Ymeri vozila BMW-ov terenac te neslužbeno doznaje da se u jednom trenutku kretala brzinom od gotovo 170 km/h. Viktor Đerek, Stjepanov i Katarinin brat, ispričao je kako se osjeća nakon tragedije. 

"Ne želimo da tragedija naše obitelji bude uzaludna, trebamo pomoć javnosti da osvijestimo problem, stalno se isto događa na našim cestama. Moj brat i sestra nisu jedini koji su stradali, ali neka budu zadnji", kazao je za Dubrovnik INsider.

Inače, albanski mediji su pisali o Ymeri prije dvije godine, kada je odlučila iznenaditi prijatelja koji je bio u zatvoru u italijanskom Trentu. Zajedno s prijateljima se približila zatvoru te uključila zvučnike i ispalila vatromet. 

"Htjeli smo mu pokazati da smo unatoč svemu uz njega. Ideja je bila moja i njegovog brata. Pobjegli smo jer nismo znali je li to legalno. To je zatvor s najvećom sigurnošću i takve buke mogu prouzročiti probleme. Zato smo i pobjegli", objasnila je tada. 

alt Dubrovnik INsider ističe kako Ymeri ima profile na nizu društvenih mreža, gdje se fotografira i snima te daje savjete vezane uz šminku. Na TikToku je imala 33.000 pratitelja, a na Instagramu gotovo 14.000, ali profili su joj trenutno ugašeni. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...