DETALJ KOJI MIJENJA SVE: Hit čarape za proljeće

Čipkaste najlonke su apsolutni proljetni hit, definitivno su osvojile društvene mreže, a potom i ulice

  • Žena

  • 15. Apr. 2024  

  • 0

Teško je zamisliti proljetne kombinacije bez omiljenog para najlonki, bilo da volite one s uzorkom ili preferirate čarape u jednoj boji.

čarapefoto: Pinterest

Među najtraženijim parovima ove sezone su one u jarko crvenoj boji.

čarapefoto: Pinterest

Ali, ove čarape su dobile opako dobru konkurenciju – jedan od vodećih trendova ovog proljeća su takozvane “lace tights”, odnosno najlonke koje izgledaju kao da su napravljene od čipke.

čarapefoto: Pinterest

Crni par definitivno igra na sigurno, ali bijele su onaj par u kojima ćete se izdvajati iz mase.

čarapefoto: Pinterest

Kako kombinovati čipkaste najlonke?

Kako bi ovaj upečatljiv par došao do izražaja, nosite ga uz kratke suknje, šortseve ili haljine. Izvrsno se slažu uz 'Mary Janes' ili metalik baletanke jer ćete tako naglasiti romantiku.

čarapefoto: Pinterestčarapefoto: Pinterest

Ako više preferirate ”cool look” nosite ih uz popularne mokasine. Kombinacija ima bezbroj i, ne brinite, uz mrvicu truda nema šanse da izgledaju vulgarno.

čarapefoto: Pinterestčarapefoto: Pinterestčarapefoto: Pinterestčarapefoto: Pinterest

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...