OSVETNIČKI POTEZ: Grci na internetu ostavljaju negativne recenzije Džekinom restoranu, nazivaju ga "rasistom" i "fašistom"

Džeko je na uvrede grčkih navijača odgovorio pokazivanjem turske zastave na dresu

  • Sport

  • 15. Apr. 2024  15. Apr. 2024

  • 0

Fenerbahče je preokretom protiv Fatih Karagumruka šest kola prije kraja došao do pobjede rezultatom 2:1 i tako otišao na bod prednosti na vrhu tablice ispred glavnog konkurenta Galatasaraya koji zaostaje jedan bod, ali ima i jednu utakmicu manje u odnosu na klub Dominika Livakovića. 

U prvoj utakmici u Pireju Grci su slavili s 3:2, a obilježile su je i velike tenzije na tribinama. Džeko je na uvrede grčkih navijača odgovorio pokazivanjem turske zastave na dresu, a jednom je i stojeći uz aut-liniju okrenuo glavu i pljunuo u pravcu domaćih navijača.

Grci su mu to zamjerili i odlučili se na zanimljiv odgovor.

Na Facebook stranici njegovog restorana Ezza u Dubrovniku počeli su ostavljati najgore moguće recenzije uz tvrdnje kako je vlasnik "rasist i fašist".

alt

U sve su se uključili i Turci koji ostavljaju pozitivne recenzije i hvale svoju zvijezdu.

alt


Podsjećamo, u pobjedi protiv Karagumruka legendarni bosanskohercegovački napadač zabio je gol za izjednačenje i tako došao do brojke od 24 u sezoni. Nakon ligaških obaveza sada Fenerbahče čekaju one u Konferencijskoj ligi gdje im u uzvratnoj utakmici četvrtfinala u goste stiže Olympiakos.

(Vijesti.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...