IZDANJE BEZ GREŠKE: Meghan Markle u savršenoj bijeloj haljini s jednim elegantnim detaljem (FOTO)

Za sportsko događanje Meghan je odabrala stajling koji je oličenje američkog šika.

  • Žena

  • 15. Apr. 2024  

  • 0

Meghan Markle i princ Harry vikend su proveli na polo utakmici Royal Salute Polo Challenge u kojoj je Harryjeva momčad Royal Salute Sentebale Team pobijedila protivnike Grand Champions Team.

Takmičenje održano u Nacionalnom polo centru u Wellingtonu na Floridi pratile su i kamere Harryjeve nove serije na Netflixu o tom elitnom sportu.

Nakon pobjede Meghan Markle svom je suprugu princu Harryju uručila pehar. Za sportsko događanje Meghan je odabrala stajling koji je oličenje američkog šika, a izgledala je fantastično u haljini boje bjelokosti s potpisom kalifornijske dizajnerice Heidi Merrick.

 

Meghan Markle u svilenoj bijeloj haljini dizajnerice Heidi Merrick - 3Meghan Markle na polo utakmici u bijeloj haljini dizajnerice Heidi Merrick (Foto: Profimedia)

Midi haljina bez rukava izrađena od kombinacije svile i konoplje ima zanimljivi gornji dio koji je prekrižen te ispod grudi ima mali trokutasti otvor, a na ovratniku elegantnu veliku mašnu. Lepršavi donji dio kreacije ima nabore, a dizajn je baš savršen za proljetne i ljetne dane i svečanije prilike.

Meghan Markle nosi haljinu kalifornijske dizajnerice Heidi Merrick(Foto: heidimerrick.com)

Meghan se i ovoga puta odlučila za profinjene salonke brenda Aquazzura, model Purist Pump 105, izrađene od kože nude nijanse. Te štikle Meghan je nosila u brojnim prilikama, a nije ni čudo da ih toliko voli kad su vrlo svestrane te pristaju uz raznorazne odjevne komade i kombinacije, prenosi Zadovoljna.hr.

 

Meghan Markle nosi štikle brenda Aquazzura, model Purist Pump 105 (595 eura)(Foto: www.aquazzura.com)

Od modnih dodataka izabrala je bijelu torbicu modne kuće Valentino, koju je također nosila već nekoliko puta, te sunčane naočale 'Santa Barbara' dizajnerice Heidi Merrick.

Dodatan glamur svoj stajlingu dala je s nakitom, Chanelovim vintage naušnicama, Cartierovim ručnim satom koji je pripadao princezi Diani, Cartierovom narukvicom  "Love" od žutog zlata te s narukvicom Diamond Hex Tennis s potpisom dizajnerice Ariel Gordon, koju je supruzi, kako pišu strani mediji, princ Harry poklonio za Valentinovo.

Meghan Markle u svilenoj bijeloj haljini dizajnerice Heidi Merrick - 9Meghan Markle na polo utakmici u bijeloj haljini dizajnerice Heidi Merrick (Foto: Profimedia)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...