PJEVAČ ODUŠEVLJEN: Željko Samardžić avionom stigao u posjetu rodnom Mostaru (FOTO)

Legendarni pjevač novouspostavljenu liniju iskoristio je za posjetu rodnom Mostaru.

  • Estrada

  • 15. Apr. 2024  

  • 1

Pjevač Željko Samardžić bio je među prvim putnicima nove avio linije Beograd – Mostar. Linija koju obavlja Air Serbia svoj prvi let imala je u ponedjeljak. 

Legendarni pjevač novouspostavljenu liniju iskoristio je za posjetu rodnom Mostaru, čiji je nerijetki gost.

Ranije je kazao kako u Mostaru uglavnom bude prekratko. 

''Najčešće obiđem svoju rodbinu i prijatelje. Postoji mnogo lijepih mjesta gdje volimo sjesti i zavrtjeti neke filmove iz mladosti. Volio bih da imam više slobodnog vremena, pa da mogu duže da ostanem jer to najčešće i nažalost bude na kratko, u prolazu'', rekao je ranije za Bljesak.info Samardžić.

Samardžić je  kao mladić napustio svoj Mostar odlaskom u glavni grad Srbije. Nedavno je svom Mostaru posvetio i pjesmu 'Košćela', koju je nazvao ''pravom mostarskom pjesmom''. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...