AMIDŽIĆ MIJEŠA KRUŠKE I JABUKE: U BiH se dovodi u pitanje opstanak srpskog naroda i RS-a

On je pozvao građane na veliki miting "Srpska te zove" koji će biti održan u četvrtak, 18. aprila, na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

  • Politika

  • 16. Apr. 2024  

  • 4

Generalni sekretar SNSD-a i ministar finansija BiH Srđan Amidžić izjavio je danas da se u BiH jedan narod želi proglasiti genocidnim, te da se u takvoj zemlji dovodi u pitanje opstanak srpskog naroda i Republike Srpske.

"Na koji način neko vidi suživot u BiH ako pokreće inicijative kao što je ova u Generalnoj skupštini UN? Zašto neko želi da zajedno živi sa nekim koga smatra genocidnim?", upitao je Amidžić na konferenciji za novinare u Banjoj Luci.

On je pozvao građane na veliki miting "Srpska te zove" koji će biti održan u četvrtak, 18. aprila, na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...