"ŽIVOT ME DEMANTIRAO": Vlatka Pokos se vratila u Hrvatsku, otkrila i šta je kumovalo tom povratku (VIDEO)

"Povod mog povratka je stvarno lijep..."

  • Estrada

  • 16. Apr. 2024  

  • 1

Vlatka Pokos je u razgovoru za In Magazin otkrila da se vratila iz Irske i da će ponovno živjeti u Hrvatskoj. Kaže da će se vratiti muzičkoj sceni i da priprema nove pjesme. Povratku u Hrvatsku kumovao je i njen novi odabranik.

"Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu. Upoznali smo se na letu iz Dublina u Hrvatsku", otkrila je 54-godišnja pjevačica.

"Povod mog povratka je stvarno lijep. Rekla sam da više nikad neću živjeti u Zagrebu, ali život me demantirao, tako to obično ide", dodala je.  
 Povratak muzici najavila je Vlatka već ranije, navodi Index. U februaru ove godine nastupila je na Megadance Partyju u zagrebačkoj Areni. Okupili su se tada brojni izvođači hrvatske dance scene 90-ih, a Vlatka je sebe tad nazvala "jednom od ikona tog vremena."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...