UHAPŠENI ZBOG NASILNIČKOG PONAŠANJA U ISTOČNOM SARAJEVU: Ždrale, Šljivić i Pandurević...

(...) pušteni na slobodu.

  • Hronika

  • 17. Apr. 2024  

  • 0

Đorđe Ždrale, Zoran Šljivić i Kosta Pandurević koji su uhapšeni zbog nasilničkog ponašanja u Istočnom Sarajevu, pušteni su nakon ispitivanja jer Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu nije zatražilo pritvor.

Nakon što su lica čiji su inicijali Đ.Ž, Z.Š, K.P. iznijela svoju odbranu u prisustvu branilaca, Tužilaštvo je utvrdilo da nisu ispunjeni zakonom propisani uslovi za određivanje mjere pritvora, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Uslovi za određivanje mjere pritvora nisu ispunjeni ni nakon analize prikupljenih dokaza.

U saopćenju se navodi da će Tužilaštvo i dalje nastaviti istragu s ciljem donošenja konačne tužilačke odluke u zakonom propisanom roku.

Ova lica su osumnjičena za nanošenje povreda udarcima pištoljem licima koja se dovode u vezu sa ugrožavanjem sigurnosti. Zbog toga su uhapšeni N.N. S.L. K.N. i E.B.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...