IZ NAŠE STRANKE NAKON DODIKOVIH UVREDA NA RAČUN KOJOVIĆA: "Dodik nervozan jer je njegova politika poražena"

Njegovo suđenje, sankcije protiv njega i bliskih mu ljudi, napomenuli su, "na površinu su izvukli njegov očaj".

  • Politika

  • 17. Apr. 2024  18. Apr. 2024

  • 1

Povodom niza uvredljivih kvalifikacija koje je predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta RS i šef SNSD-a Milorad Dodik uputio Predragu Kojoviću, oglasili su se iz Naše stranke:

"Svjesno odbijamo odgovarati uvredama na niz ogavnih kvalifikacija koje je Milorad Dodik iznio na račun Predraga Kojovića. Našom reakcijom koja bi bila u njegovom maniru, Dodik bi želio da stvori privid kako ima razloga za primitivnu svađu u svom stilu."

Njegovo suđenje, sankcije protiv njega i bliskih mu ljudi, napomenuli su, "na površinu su izvukli njegov očaj".

"Ne želimo nikakvom reakcijom zamagljivati činjenicu da je Dodik nervozan jer je njegova politika poražena, da sve i jedan zvaničnik od Brisela do Berlina, od Washingtona do Londona zna da je Dodik taj koji je odveo RS u provaliju u koju je i sam skočio. Bosne i Hercegovine će biti i bit će sve snažnija, a Dodika svakim danom sve manje", zaključili su iz Naše stranke.

Dodik je, između ostaloga, napisao:

"Којоvić je bošnjački parazit koji pričom o Srebrenici misli da će dobiti neke poene, jer tamo neko sa srpskim imenom priča o tome kako je rezolucija "civilizacijsko dostignuće".

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...