JUTROS NA SJEVERU KOSOVA: Eksplodirala ručna bomba u dvorištu kuće

Na lice mjesta izašle nadležne policijske jedinice.

  • Hronika

  • 18. Apr. 2024  18. Apr. 2024

  • 0

Rano jutros u dvorište jedne kuće u Žerovniću, kod Zvečana na sjeveru Kosova, bačena je ručna bomba koja je eksplodirala, a povrijeđenih nije bilo.

Zamjenik direktora Kosovske policije za region Sjever Veton Elshani potvrdio je za Anadoliju da se danas u ranim jutarnjim satima u Žerovniću, kod Zvečana čula eksplozija.

"Sumnja se da je eksploziju izazvala ručna bomba koja je bačena u dvorište jedne kuće. Pričinjena je manja materijalna šteta, dok povrijeđenih nije bilo", kazao je Elshani.

Dodao je da su na lice mjesta izašle nadležne policijske jedinice koje se bave slučajem.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...