OBEĆAO DA SPISAK NEĆE MIJENJATI: Nenad Stevandić izbacio Listu za pravdu i red iz delegacije

Narodna skupštine Republike Srpske donijela je Odluku o sastavu delegacije Narodne skupštine Republike Srpske u Parlamentranom forumu Republika Srpska - Srbija.

  • Mini market

  • 18. Apr. 2024  18. Apr. 2024

  • 0

U Sastav delegacije Narodne skupštine Republike Srpske u Parlamentarnom forumu stavljeni su Igor Žunić iz SNSD-a, Milan Trninić iz Ujedinjene Srpske, Darko Banjac iz Narodne partije Srpske, Anja Ljubojević i Srđan Mazalica iz SNSD-a, Maja Dragojević - Stojić iz SDS-a, Mirna Savić - Banjac iz PDP-a, Suzana Gašić iz Demos-a, Aleksandar Trninić iz Ujedinjene Srpske, Ognjen Kuljić iz Socijalističke partije i Mirsad Duratović iz Pokreta za državu. 

Međutim na spisku nema nikoga iz Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića, što je naišlo na oštru reakciju opozicije. 

Đorđe Vučinić, zastupnik Liste za pravdu i red kaže da je ovo neprihvatljivo. 

"Ne trkam se da idem u bilo kakav forum ili delegaciju. Volio bih da se javno očitujete i da nam kažete. Evo ima neko i iz Hercegovine, ali i tu smo u debeloj manjini", rekao je Vučinić. 

"Zašto na primjer Zagorka Grahovac nije mogla biti u delegaciji? Evo ako ide koleginica Anja Ljubojević ide li ijedna od one 23 boce koje je uzela kao troškove reprezentacije. Još jednom tražim odgovor kome smetamo i kome smo nepoželjni i zašto moraju dvojica iz Ujedinjene Srpske", kaže Vučinić, prenosi BN TV.

Vukota Govedarica, zastupnik SDS-a kaže da je neprimjeren način kako vlast želi da formira ovu delegaciju.

"Bez obzira što se sa Vukanovićem ili nekim iz opozicije ne slažem u nekim stavovima, smatrao sam da je ovo neprimjereno. Ako je zaista planirano da u ovoj delegaciji nema gospodina Vukanovića, onda ja ne želim da budem u toj delegaciji, ne znajući da ste prije par mjesecim nekoga iz delegacije ispred SDS-a imenovali gospođu Dragojević- Stojić", rekao je Govedarica i upitao zašto Stevandić nije kontaktirao klubove  stranaka i upitao koga oni predlažu u delegaciju ispred svoje stranke. 

Stevandić je poručio da ne namjerava da mijenja sporni spisak delegacije koji je predložen. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...