STIŽU NOVE SNIMKE IZ IRANA: Nakon napada Izraela, oglasili se Amerikanci…

Snimku su im poslali stanovnici Isfahana.

  • Evropa

  • 19. Apr. 2024  19. Apr. 2024

  • 0

Izrael je napao Iran. Ali obje strane umanjuju značaj incidenta. Bilo je izvještaja o eksplozijama u Isfahanu u centralnom Iranu u blizini baze iranskih zračnih snaga ranije danas.

Iran kaže da je oborio nekoliko bespilotnih letjelica. Dao je sve od sebe da umanji važnost situacije. Izrael nije potvrdio da je izvršio napad. SAD potvrđuje da je to bio Izrael. Nije bilo štete niti udaraca.

"Namjera je bila signalizirati Iranu da Izrael ima mogućnost napasti unutar zemlje", rekao je izraelski dužnosnik za WaPo.

Iranski državni mediji objavili su da je protuzračna odbrana te zemlje oborila tri drona iznad Isfahana. Na novoj snimci koju je objavio BBC se, po svemu sudeći, čuju i vide eksplozije. Snimku su im poslali stanovnici Isfahana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...