MJEŠTANI KOLA KOD BANJE LUKE O DOGAĐAJU KOJI IH JE UZNEMIRIO: "Pričao je o ratu, vidjelo se da mu nije dobro"

"Bio je vidno uznemiren, a zatim je otišao prema školi i jutros smo čuli da je pronađen mrtav".

  • Hronika

  • 19. Apr. 2024  19. Apr. 2024

  • 3

Dok istražioci pokušavaju utvrditi tačne okolnosti smrti R.V. (56) koji je pronađen mrtav pored osnovne škole u Kolima na Manjači, mještani prepričavaju tragičan događaj.

"Poznajemo ga. Sinoć je bio u kafani, ali se vidjelo da mu nije bilo dobro", priča mještanin Kola za Srpskainfo.

Dodaje kako je R.V. sve vrijeme pričao o ratu i ratnim dešavanjima.

"Bio je vidno uznemiren, a zatim je otišao prema školi i jutros smo čuli da je pronađen mrtav", dodaje mještanin Kola.

Tragedija kod Banjaluke prijavljena je jutros oko 6,35 kada je tijelo R.V. pronađeno, a uviđaj su obavili policijski službenici i ljekar mrtvozornik.

Ipak, tačan uzrok smrti još uvijek nije utvrđen, a na mjestu pronalaska tijela vidljivi su tragovi krvi. Dežurni tužilac naredio je obdukciju tijela koja će utvrditi tačan uzrok smrti R.V, a okolnosti pod kojima je izgubio život utvrdiće istraga.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...