SUPRUGA DALIBORA MATANIĆA: Prvi put od izbijanja afere Helena Minić Matanić snimljena u javnosti (FOTO)

Cijela situacija direktno je pogodila i glumicu koja je s redateljem u braku od 6. decembra 2014. godine.

  • Show

  • 19. Apr. 2024  

  • 0

Samo nekoliko dana nakon što je pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić uputila DORH-u kaznenu prijavu protiv hrvatskog redatelja Dalibora Matanića zbog spolnog zlostavljanja, u javnosti se pojavila njegova supruga, glumica Helena Minić Matanić.

Sve otkako je izbila afera da se redatelj Dalibor Matanić neprimjereno ponašao prema mladim glumicama, ali i kolegicama na setu, njegova supruga, glumica Helena Minić Matanić povukla se iz javnosti.

Cijela situacija i nju je pogodila što se moglo vidjeti danas kada ju je fotograf Cropixa snimio na Trešnjevačkom trgu u Zagrebu.

Odjevena u crnu dugu jaknu i sa crnom kožnom šiltericom na glavi, ispod koje je provirivala njezina prepoznatljiva crvena kosa, Helena Minić Matanić sjedila je na jednoj od betonskih klupa, pričajući s nekim na mobitel ozbiljna lica. U jednom je trenutku ugledala fotografa kako je snima i to joj se, kako je i vidljivo na njezinom licu, nije niti najmanje svidjelo.

Foto: Cropix

Cijela situacija direktno je pogodila i glumicu koja je s redateljem u braku od 6. decembra 2014. i s njim ima troje djece. Ljubavne iskre dogodile su se na predstavi "Thelma & Louise", a već šest mjeseci kasnije zakleli su se na vječnu ljubav, pišu hrvatski mediji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...