I MINUS I PLUS: Za vikend očekujte snijeg, susnježicu i kišu, a prije svega izvadite zimsku garderobu...

(...) iz ormara, ako je već spakovana.

  • Vijesti

  • 20. Apr. 2024  20. Apr. 2024

  • 0

Za vikend će u Bosni i Hercegovini biti oblačno.

Ovo jutro, slaba kiša se očekuje u zapadnim područjima. Poslije podne i krajem dana, padavine se očekuju u većem dijelu države, u nizinama kiša, a na planinama slab snijeg. Jače padavine tokom noći na nedjelju, prenosi FHMZ.

Jutarnja temperatura većinom između -1 i 3, na jugu do 7, a najviša dnevna između 11 i 16, na jugu zemlje do 18 stepeni.

U nedjelju, u Bosni će padati susnježica ili snijeg, a u nizinama može padati i kiša. U Hercegovini će većinom padati kiša, a snijeg će padati na planinama.

Ujutro od 0 u Bosni pa do 14 stepeni u Hercegovini tokom dana.

(S. B.) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...