SAVJETUJE ANNA WINTOUR: Pet modnih komada koje svaka žena treba imati u ormaru (FOTO)

Uskoro će se u New Yorku održati jedno od najvažnijih svjetskih modnih događanja. Naravno, to je Met Gala za koju je tradicionalno rezerviran prvi ponedjeljak u mjesecu maju.

  • Žena

  • 20. Apr. 2024  20. Apr. 2024

  • 0

U sklopu ove grandiozne večere, svake godine skupljaju se sredstva za Kostimografski institut muzeja Metropolitan.

Za popis gostiju zadužena je Anna Wintour. Najpoznatija žena u svijetu mode od uzvanika sigurno očekuje maštovitost jer je Met Gala prigoda koja slavi svaki aspekt modnog dizajna i pruža priliku za najodvažnije modne eksperimente.

Za razliku od glamuroznih i svečanih događanja, u svakodnevnim prilikama ipak ćemo posezati za jednostavnijim odjevnim komadima.

Njihovu važnost prepoznaje i Wintour koja je u rubrici Go Ask Anna na YouTube kanalu magazina Vogue jednom prilikom odgovorila na pitanje kojih bi to komada svaka žena trebala imati u svom ormaru.

1. Pulover

Kao prvi modni adut za sve žene u pokretu s gustim rasporedom, Anna preporučuje jednostavan pulover. On će se bez problema prilagoditi svim ostalim odjevnim komadima i idealan je za slojevito odijevanje.

Neutralan pulover uvijek je dobra investicijaNeutralan pulover uvijek je dobra investicija (Foto: Profimedia)

2. Klasične hlače ili suknja

Ne treba previše objašnjavati važnost klasičnih hlača ili suknji u ženskom ormaru. To je osnova koju potom nadograđujemo drugim svevremenskim komadima.

Klasična suknja ili hlače baza su ženske garderobeKlasična suknja ili hlače baza su ženske garderobe (Foto: Profimedia)

3. Bazičan kaput

Dobar kaput zlata vrijedi i jedan je od onih komada koje kupujemo dugoročno, sa spoznajom da ćemo ga nositi godinama.

Dobar kaput zlata vrijediDobar kaput zlata vrijedi (Foto: Profimedia)

4. Cipele koje obožavate

Anna je više od dvije decenije vjerna istom modelu cipela Manola Blahnika koje neprestano nosi u toplijem razdoblju godine.

Anna Wintour u svom omiljenom modelu manolica koje nosi više od 20 godinaAnna Wintour u svom omiljenom modelu manolica koje nosi više od 20 godina (Foto: Profimedia)

5. Efektan komad nakita

Također je važno imati jedan komad koji je zabavan i drugačiji, uz koji se osjećate sjajno. Ako vam je to unutar budžeta, preporučam da to bude nevjerojatan komad nakita, zaključila je Anna, prenosi Zadovoljna.hr.

Efektan komad nakita transformirat će vaše izdanjeEfektan komad nakita transformirat će vaše izdanje (Foto: Profimedia)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...