SPEKTAKULARAN NASTUP U SUPERPOTJERI: Pobijedio četvero lovaca s 21 sekundom prednosti i osvojio…

- Ja bih rekla možda fizika nije puno izgubila vašim odlaskom, ali ovo područje procjene rizika, tu ste briljirali, rekla je lovkinja Morana Zibar.

  • Show

  • 22. Apr. 2024  

  • 0

Izvrsnom igrom Marko Zoldoš nadigrao je četvero lovaca s 21 sekundom prednosti i osvojio 10.000 eura u završnici Superpotjere.

Marko Zoldoš fizičar je, ali ne radi u struci. Zaposlen je u jednoj banci u upravljanju rizicima.

U prvom krugu Marko je tačno odgovorio na tri pitanja, a u brzopoteznoj igri odlučio se suprotstaviti ekipi od četvero lovaca za 10.000 eura koji su zatražili 29 sekundi na svome satu.

Marko nije znao da je Person uzela Janici veliki Kristalni globus za tri boda, ni da je kardinal Mazarin bio glavni ministar u prvih 18 godina vladavine Louisa XIV.

Pobijedio je s 21 sekundom i napustio natjecanje s osvojenih 10.000 eura.

Marko Zoldoš, Foto: Superpotjera/HRT

- Imam osjećaj malo da su sa svojom ponudom, budući da ih jako dobro ide, testirali svoje granice, rekao je voditelj Joško Lokas.

- Ja bih rekla možda fizika nije puno izgubila vašim odlaskom, ali ovo područje procjene rizika, tu ste briljirali, rekla je lovkinja Morana Zibar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...