SINONIM ZA ELEGANCIJU I SEKSEPIL: Ovo je izgleda najpoželjnija haljina sezone (FOTO)



Ove sezone leopard uzorak ponovno uživa pet minuta slave.

  • Žena

  • 22. Apr. 2024  

  • 0

Sinonim za eleganciju i seksepil od svog premijernog pojavljivanja na modnoj reviji Christiana Diora 1947. godine, uzorak leoparda ostaje jednim od najrelevantnijih.

Ove sezone leopard uzorak ponovno uživa pet minuta slave na modnoj sceni, istaknut na mnoštvo odjevnih komada, dodataka, ali i različitim modelima obuće poput trendovskih balerinki.

U hladnoj sezoni godinama slovi za najpoželjniji u formi elegantanih kaputa ili bundi, a sudeći po stajlinzima fashionistica diljem svijeta sada je posebno omiljen u formi hlača i fluidnih haljina slip kroja.

Britanski brend Rat & Boa, kojeg su 2015. godine osnovale prijateljice Valentine Muntoni i Stephanie Bennett, svjetsku slavu stekao je haljinama koje slave žensku figuru, a svojim leopard prijedlogom zaludio je fashionistice, predvođene poznatim ljepoticama s modnih pisti, navodi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...