ŠPANSKA GLUMICA SNIMA REKLAMU: Penelope Cruz u fantastičnim čizmama zbog kojih i ne pomislimo na visoke potpetice (FOTO)

Oskarovka Penelope Cruz prošle godine postala je zaštitno lice brenda Geox.

  • Žena

  • 23. Apr. 2024  

  • 0

Penelope Cruz viđena je dok je na ulicama New Yorka snimala novu modnu kampanju za jedan talijanski brend obuće i odjeće, a prema outfitu koji je prelijepa Španjolka nosila može se zaključiti da je riječ o kolekciji za sezonu jesen/zima 2024./2025. godine.

Oskarovka Penelope Cruz prošle godine postala je zaštitno lice brenda Geox i to je prvi put da taj talijanski brend obuće i odjeće ima svog ambasadora. Penelope je sa svojom sestrom Monicom Cruz učestvovala i u dizajniranju Geoxove lanjske kolekcije, a saradnja se nastavlja i u nadolazećim kampanjama.

 

Penelope Cruz u visokim čizmama i bijeloj mini haljini - 2Penelope Cruz u visokim crnim čizmama i bijeloj mini haljini(Foto: Profimedia)

Proljeće je obično vrijeme kada se rade kampanje za nadolazeću sezonu jesen/zima, pa je tako Penelope Cruz za snimanje u njujorškoj četvrti SoHo nosila bijelu pletenu haljinu mini kroja rebraste strukture te preko nje crnu jaknu s kapuljačom dužine do bedara.

S obzirom na to da je riječ o brendu koji je prvenstveno prepoznat po obući, posebna pažnja dana je čizmama koje je glumica nosila. Riječ je o crnom modelu visine do ispod koljena, s ravnom petom i ukrasnim metalnim detaljem na sarama.

Čizme klasičnog dizajna djeluju vrlo udobno, a sjajno pristaju upravo uz kratke odjevne komade te uske hlače i traperice, kako bi najbolje došle do izražaja, prenosi Zadovoljna.hr.

 

Penelope Cruz u visokim čizmama i bijeloj mini haljini - 3Penelope Cruz na snimanju nove kampanje za brend Geox (Foto: Profimedia)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...