KAD SE NAVIJAČI ZAINATE: Sišli na teren i uradili nešto dosad neviđeno! (VIDEO)

Utakmica je duži period 21. aprila bila pod znakom pitanja zbog sniježnih padavina koje su ugrozile odigravanje utakmice.

  • Šareni svijet

  • 24. Apr. 2024  

  • 0

Prije tri dana odigran je susret 33. kola švicarskog fudbalskog prvenstva između Zuricha i St. Gallena, a gosti su na kraju odnijeli pobjedu od 0:1.

No, ta utakmica duži period 21. aprila bila je pod znakom pitanja zbog sniježnih padavina koje su ugrozile odigravanje utakmice.

Navijači domaćeg tima, međutim, došli su da gledaju fudbal i kada su čuli da možda neće imati priliku vidjeti svoje miljenike na terenu, odlučili su da otkazivanje nije opcija.

Brzo su se organizovali, sišli na teren i napravili nešto što se rijetko viđa: pokupili su sve lopate za snijeg i u jako kratkom roku uspjeli su očistiti teren za igru, nakon čega je meč mogao početi.

Nažalost, domaći fudbaleri nisu im se mogli zahvaliti pobjedom, budući da su sa minimalnih 0:1 poraženi od St. Gallena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...