UŽAS U SRBIJI: Majka tukla uplakanu bebu u lajvu na društvenoj mreži, policija hitno reagovala

Dijete je pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega je Centar za socijalni rad preuzeo dijete i prevezeno u Tiršovu na dalji pregled.

  • Hronika

  • 24. Apr. 2024  

  • 1

Danas se društvenim mrežama proširio snimak nasilja u porodici, na kojem jedna majka tuče uplakanu bebu.

Na uznemirujućem snimku koji kruži popularnim mrežama, ova majka se vidi kako ona prvo igra ispred kamere, a zatim odlazi po svoju vidno uznemirenu bebu.

Beba izgledao kao da je povraćala i jako plače, a majka koja je pokazuje pred kamerama iznervirana zbog plakanja udara dijete i lupa mu nekoliko šamara.

"Policija je odmah reagovala u Kaluđerici, prilikom čega su pronašli majku i dijete, koje nema vidne povrede", navodi izvor.

Dijete je pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega je Centar za socijalni rad preuzeo dijete i prevezeno u Tiršovu na dalji pregled.

Krivična prijava protiv majke

Majka je odvezena u zdravstvenu ustanovu, a u konsultaciji sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva biće joj podnesena krivična prijava za nasilje u porodici, piše Blic.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...