OGLASILO SE RUKOVODSTVO FEDERALNOG PARLAMENTA: "Pozivi na rat koji se dijele su falsifikat"

Lažne informacije.

  • Vijesti

  • 25. Apr. 2024  

  • 1

Povodom lažnih informacija koje su se pojavile na memorandumima Parlamenta FBiH i radnih tijela Parlamenta a u kojima se poziva na sukobe, oglasilo se rukovodstvo Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

„Građanima poručujemo da ne vjeruju tim informacijama. Iz Parlamenta FBiH nije otišao niti jedan službeni dopis s informacijama koje bi se odnosile na bilo kakvo predviđanje sukoba a pogotovo ne poziv na oružje. Radi se o falsifikatima kojima je cilj da podignu paniku među stanovništvom. Pozivamo građane na oprez prilikom informisanja te da sve vijesti do kojih dođu, a tiču se Parlamenta FBiH, provjeravaju na našoj službenoj stranici.

Pozivamo također i policijske organe da što prije istraže ko je tvorac falsifikata i ko sebi daje za pravo da pokušava kompromitovati najviši zakonodavni organ u Federaciji BiH", naveli su.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...