POTRESNE SCENE U BELGIJI: Hitna pomoć spašavala život na stadionu

Velika tuga obuzela je belgijski nogomet! Anderlecht je uvjerljivo svladao Cercle Brugge rezultatom 3:0, ali sve palo u drugi plan zbog nesretnog slučaja.

  • Šareni svijet

  • 25. Apr. 2024  

  • 0

Na utakmici Anderlechta i Cercle Bruggea pozlilo je navijaču koji je kasnije preminuo u bolnici.

Velika tuga obuzela je belgijski nogomet! Anderlecht je uvjerljivo svladao Cercle Brugge rezultatom 3:0, ali sve palo u drugi plan zbog nesretnog slučaja.

Tijekom prvog poluvremena iznenadio je pozlilo jednom navijaču Anderlechta, hitna pomoć je brzo reagirala. Dio glavne tribine bio je zatvoren, kako bi liječnici mogli odraditi svoj posao u miru.

Reanimirali su nesretnog navijača i prevezli ga u obližnju bolnicu. No nakon utakmice stigla je tužna vijest. Navijaču nije bilo spasa, preminuo je u bolnici, prenosi HBL.

“Ovo je tužna večer. Naše misli su sa obitelji i prijateljima navijača. U ovakim trenucima, nogomet je nebitan”, kazao je potreseni trener Anderlechta Brian Riemer nakon utakmice.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...