KONAČNO JE SVE REKAO: Ivanišević nikada iskrenije o razlozima razlaza sa Đokovićem (VIDEO)

"Svakoj suradnji i svemu dođe kraj jednog dana. Malo zasićenje. Napravili smo velike stvari, ali rezultati se ne mogu izbrisati."

  • Sport

  • 26. Apr. 2024  26. Apr. 2024

  • 0

Đoković i Ivanišević su se razišli, bilo je puno priče i špekulacije o tome šta je uzrok, a sada je Goran iskreno progovorio na tu temu.

Naime, kada je prije mjesec dana Đoković na svom Instagramu objavio da on i popularni Zec više neće sarađivati, odmah su počele brojne priče o tome šta je to moglo da doprinese kraju tako uspješne saradnje.

Ipak, sve je to Ivanišević sada demantovao. 

"Svakoj suradnji i svemu dođe kraj jednog dana. Malo zasićenje. Napravili smo velike stvari, ali rezultati se ne mogu izbrisati.

Bilo je teških pet godina. Ne naše suradnje nego svih neprilika oko nas, od korone do izbacivanja u New Yorku, pa do Australije.

Ali, sve u svemu, smo uspjeli to proći i kruna svega je prošla godina gdje je on napravio nešto nevjerovatno. To će se možda ponoviti a možda neće nikada u povijesti tenisa", kazao je Ivanišević. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...