HDZ OPLEO PO MILANOVIĆU: "Vrhovni šarlatan opet bezočno laže!"

"Stoga je i njemu i Grbinu bolje da podnesu ostavke i priznaju poraz, jer kao gubitnici neće formirati novu saborsku većinu i Vladu!", poručili su Milanoviću iz HDZ-a.

  • Regija

  • 27. Apr. 2024  27. Apr. 2024

  • 0

"Vrhovni šarlatan opet čini ono jedino što zna i umije - bezočno laže!", započeo je HDZ svoju objavu kao reakciju na Milanovićevu izjavu.

"Dok i dalje izbjegava odgovoriti na pitanja o svom debaklu na izborima 2024, kao i na upite o pogodovanju ruskom ortaku i o tome za čije je strane interese radio i od koga je uzimao novac kao 'konzultant', Kršitelj Ustava Hrvatske i izborni gubitnik Milanović opet - laže. Sitni zavidnik ne miri se s tuđim uspjesima. Tako mu se priviđa da je i dalje 2015. i da Hrvatsku vodi SDP Vlada nacionalne katastrofe - kada smo s njim kao najgorim premijerom u povijesti bili na 61% prosjeka razvijenosti EU.

No danas je Hrvatska - nakon 2 mandata Andreja Plenkovića na 76% prosjeka EU-a, čime je dostigla Mađarsku, a prestigla Slovačku, Grčku i Latviju - premda su te države znatno prije nas postale članice EU. To najbolje pokazuje razliku između odgovornog vođenja zemlje i Milanovićeva lijevog šarlatanstva. Vrhovnom lažljivcu, koji se svaki dan protuustavno reklamirao kao premijerski kandidat, narod je na izborima 17. travnja rekao jasno - NE! Stoga je i njemu i Grbinu bolje da podnesu ostavke i priznaju poraz, jer kao gubitnici neće formirati novu saborsku većinu i Vladu!", napisali su.

Podsjetimo, u povodu Dana grada Zlatara, predsjednik Zoran Milanović učestvovao je na sjednici Gradskog vijeća te je ustvrdio kako je Hrvatska dno EU kada se gledaju bivše socijalističke države, Bugarska je jedina lošija od nas i "svako jutro molimo Boga da joj se ništa ne dogodi da ima ko biti zadnji".

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...