UČESTVOVALA DVA VOZILA: Teška nesreća u Donjoj Vogošći, povrijeđene dvije osobe, saobraćaj obustavljen

Dvije osobe zadobile su tjelesne povrede

  • Hronika

  • 01. Maj 2024  

  • 0

Teška saobraćajna nesreća desila se danas u Donjoj Vogošći, na putu Malešići - Semizovac, prilikom koje su dvije osobe zadobile povrede.

Kako nam je potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, nesreća se desila u 19:05 sati.

"U nesreći su učestvovala dva putnička motorna vozila. Tom prilikom dvije osobe zadobile su tjelesne povrede. Oni su prebačeni na KCUS radi ukazivanja ljekarske pomoći", rečeno nam je u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo.

Saobraćaj je na ovoj dionici potpuno obustavlen dok traje uviđaj, a više informacija o okolnostima nesreće, kao i o stepenu povreda povrijeđenih osoba bit će pozanto po okončanju uviđajnih radnji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...