OGLASILI SE OGORČENI RADNICI FTV-a: "Gašenje programa naše kuće, samo je dokaz brutalnosti Uprave BHRT-a, za ovakav postupak uživaju i nesebičnu podršku..."

"Slobodna Bosna" rano jutros je izvijestila o prestanku emitiranja programa FTV-a.

  • Društvo

  • 08. Maj 2024  08. Maj 2024

  • 0

-Ono što nije uspjelo mi najvećem zlu institucionalnom ili pojedinačnom od devedesetih godina pa do danas uspjelo je Upravi BHRT-a.

Nakon svih ucjena, prijetnji, uslovljavanja, kojima je naša TV-kuća odolijevala, Upravni odbor BHRT-a odlučio se na sumanuti postupak.

Gašenje produkcije i realizacije našeg programa. Emisija Dobro jutro, Bosno i Hecegovino jutros, iako je ekipa jutarnjeg programa bila spremna, i gosti došli u zgradu nije realizirana. Gašenje programa naše kuće, samo je dokaz brutalnosti Uprave BHRT-a, koja, sigurni smo, za ovakav postupak uživa i nesebičnu podršku i pojedinaca iz aktuelne vladajuće strukture, poručuju ogorčeni radnici FTV-a.

Podsjetimo, "Slobodna Bosna" rano jutros je izvijestila o prestanku emitiranja programa FTV-a.

Više pročitajte OVDJE!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...