"MA, NIKO NE DIKTIRA I...": Jedan od najvećih engleskih veznjaka ikad "proglasio" najpametnijeg fudbalera današnjice

Nijemac je i igra u Realu.

  • Zabava

  • 09. Maj 2024  09. Maj 2024

  • 0

Paul Scholes (49) jedan je od najvećih veznjaka u povijesti Premier lige, a mnogi će reći i nogometa uopće. Legendarni Englez je cijelu igračku karijeru proveo u Manchester Unitedu za koji je sakupio 499 nastupa i u njima postigao 107 pogodaka.

Od 2013. godine je u mirovini, a trenutno radi kao stručni komentator na TNT Sportsu, prenosi Index.hr.

Tako je i tijekom ovog tjedna Scholes komentirao utakmice u Ligi prvaka, a jedna izjava koju je dao uoči utakmice Reala i Bayerna na Santiagu Bernabeuu postala je viralna na društvenim mrežama. Naime, Scholes je u najavi utakmice istaknuo Tonija Kroosa kao "najpametnijeg nogometaša na svijetu". 

"Toni Kroos je nevjerojatan. Gledao sam utakmicu PSG-a protiv Borussije Dortmund. Nedostajao im je Toni Kroos. Nitko ne kontrolira i diktira igru kao on. Ima sve sposobnosti koje su za to potrebne. Večeras će on biti ključan igrač. On je taj koji radi razliku, Tuchel mora pronaći način da ga zaustavi. Neće mu biti lako, Kroos je najpametniji veznjak na svijetu", rekao je Scholes.

I zbilja, Kroos je odigrao sjajnu utakmicu. Samo je Joselu, strijelac dva pogotka vrijedna prolaska u finale, dobio veću ocjenu od njemačkog veznjaka. Prema Sofascoreu, Joselu je zaradio ocjenu 9.0, a Kroos 7.9.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...