HRABRA I ODVAŽNA: Pogledajte kako kosovska predsjednica Vjosa Osmani pilotira helikopterom u Americi....

Predsjednica Kosova okušala se i u vožnji helikoptera.

  • Regija

  • 11. Maj 2024  11. Maj 2024

  • 3

-Uživala sam u svojoj prvoj lekciji pilotiranja helikopterom s pilotom Joeom Decapiteom - jednim od Bellovih najiskusnijih pilota, koji je također služio na Kosovu prije 15 godina.

Čast mi je učiti od najboljih u jednoj od vodećih kompanija u svijetu u dizajnu i proizvodnji helikoptera, poručila je predsjednica Kosova Vjosa Osmani na društvenim mrežama, uz snimku pilotiranja u Americi.

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani u posjeti je Sjedinjenim Američkim Državama. Osmani je ovom prilikom posjetila kompaniju Bell helicopter u Teksasu, gdje je dobila prvu lekciju iz upravljanja helikopterom.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...