„SB“ PATROLA: New York Street Style, evo šta se nosi majskih dana u ovoj svjetskoj metropoli (FOTO)

Njujorčanke se slojevito odijevaju ovih dana...

  • Žena

  • 14. Maj 2024  14. Maj 2024

  • 0

Maj mjesec je prevrtljiv i u svjetskoj metropoli kao što je New York. Nekoliko dana svjedočimo visokim temperaturama, a onda i naglim zahlađenjem uz relativno niske temperature između 11 i 15 stepeni Celzijusa.

Njujorčanke se slojevito odijevaju ovih dana, od zimskih jakni, čizmi, do dukserica, popularnih adidas tenisica, pa do baletanki, sandala i  naravno, nezaobilaznih papuča Birkenstock.

A kako je bilo na ulicama dok su se vraćale s posla kući, ili iz kupovine najbolje da pogledate modne kombinacije koje je SB zabilježila u nastavku.

Da stanovnici ovog grada imaju stila, najbolje pokazuje starija gospođa.

Foto: SB

Bilo je i simpatičnih kombinacija, modno usklađenih parova. 

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...