MARKO PURIŠIĆ JOŠ NIJE DOŠAO KUĆI SA EUROSNGA: Umag se priprema za doček svog heroja - "Pomogao je u promociji našeg..."

(...) grada i Istre.

  • Show

  • 15. Maj 2024  15. Maj 2024

  • 0

Umag se priprema za doček Baby Lasagne nakon velikog eurovizijskog uspjeha njihovog sugrađanina.

"S obzirom na to da su Marko i njegov brat Martin, zajedno s njihovom ekipom, već dugi niz godina na umaškom glazbenom podiju, nije nas pretjerano iznenadila činjenica da je taj umaški glazbeni podij Marko, kao Baby Lasagna, zamijenio onim Dorinim.
Međutim, svakako da nas je, vjerujemo kao i većinu građana RH iznenadilo sve ono što se Baby Lasagni desilo nakon Dore. Već uspjeh kojega su naši Umažani postigli na Dori doprinio je promociji Umaga budući da su najava za Doru, predstavljanje izvođača kao i spot snimani i u Umagu", kazali su Indexu iz Grada Umaga, prenosi Index.hr.

"Naravno, to je nemjerljiva promocija u odnosu na promociju ne samo Umaga, već cijele Istre i cijele Hrvatske koju nam je Baby Lasagna donio nastupom na Eurosongu. Ponosni smo ne samo na Marka, već na sve članove njegovog banda i članove tima koji su doprinijeli njegovom uspjehu. Želimo im još puno uspjeha u budućem radu, a Grad Umag će i nadalje stajati uz njih i biti im potpora kada god to bude potrebno", dodali su.

Doček će održati na središnjem trgu u Umagu od 19 sati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...