„JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA I KAPITULACIJA…“: Vukanović u nevjerici nakon svega što je izgovorio Milorad Dodik…

-Nije problem što on tumara, posrće i pada, već što narod žrtvuje, poručio je on.

  • Mini market

  • 16. Maj 2024  

  • 0

-Možda smo malo kasno krenuli sa donošenjem Izbornog zakona Republike Srpske da bi mogli stići na ove izbore. Očigledno se to neće desiti jer imamo proceduru u Vijeću naroda i vjerovatno u Ustavnom sudu, kazao je predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik. Nešto ranije Nenad Stevandić je kazao kako su oni spremni progutati žabu, pa čak i krokodila.

Te je izjave komentirao zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović.

-Uzurpator i njegovi satrapi ne prestaju da se valjaju u sopstvenom blatu, koje su sami napravili i sebe doveli u bezizlaznu situaciju jer izlazak na lokalne izbore i legitimizacija Kristijana Šmita i njegovih odluka, je jedan od najtežih poraza i kapitulacija, u moru posrtanja. Navukli smo ih u zamku i politički uništili, a to priznaje i sam Uzurpator koji je za Srnu izjavio da je skrenuo sa puta.

Posebno je sramno što pravi neprimjerene paralele sa Srbima na Kosovu i Metohiji, jer ih je on, između ostalih, gurao u provaliju, podržao Briselski sporazum i izlazak na izbore po Izbornom zakonu Prištine a sada ih vrijeđa, jer se ne može porediti položaj Srba u Zvečanu i Mitrovici sa onim i Banjaluci i Trebinju, ali ako ovako nastavi da vodi samoubilačku politiku i urušava Republiku Srpski i njene institucije, bojim se da ćemo doživjeti tešku sudbinu i položaj Srba na Kosovu.

Nije problem što on tumara, posrće i pada, već što narod žrtvuje, što sa njim posrće i što ga gura u provaliju, a sve zbog ličnih interesa i privilegija familije i oligarhije, koja je spremna žrtvovati i narod i Republiku Srpsku, o čemu sam govorio juče na konferenciji za novinare, poručio je Vukanović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...