MOGU SE NAĆI ZA MANJE PARA: Meghan Markle nosi sandale koje će se najviše tražiti ovog ljeta

Sandale koje nosi Meghan Markle koštaju 450 dolara, ali mogu se naći podjednako lijepe za mnogo manje para.

  • Žena

  • 17. Maj 2024  17. Maj 2024

  • 0

Još jedan trend iz prošlosti vaskrsnuo je ove godine, a riječ je o sandalama koje podsjećaju na japanke.

sandalefoto: Pinterest

Povremeno se zapitamo zašto se neki trendovi ponavljaju; da li zaista želimo da se farmerke sa niskim strukom dignu iz mrtvih? Upravo zato što je teško da će ponovo pojaviti trend koji će svi objeručke prihvatiti, moda i jeste toliko zabavna. Meghan Markle najavila je povratak sandala za koje je gotovo garantovano da će dobiti masovno odobravanje.

sandalefoto: Pinterest

Tokom putovanja u Nigeriju Meghan Markle je ponudila iskorak iz njene uobičajene garderobe pune elegantnih osnovnih komada odjeće. Smjele boje definisale su njene izbore, a čak je obula i sandale Emme Parsons, koje je nosila prošle godine, piše Lepota i zdravlje.

sandalefoto: Pinterest

Riječ je o potpuno crnim sandalama japankama, sa tankim kaiševima, tankom kopčom i kratkom potpeticom. Sandale koje nosi Meghan Markle koštaju 450 dolara, ali mogu se naći podjednako lijepe za mnogo manje para.

sandalefoto: Pinterest

Skoro da smo zaboravili na ove sandale, ali Meghan nas je upravo podsjetila zašto svaka žena treba da ima jedan par, pored toga što će biti jedne od najtraženijih ovog ljeta. Kao prvo, otmene su. Kao drugo, lagane su, udobne i lako se uklapaju sa svim komadima odjeće.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...