BUDITE U TRENDU: Zbog elegantnog i šarmantnog detalja, ove cipele izgledaju jako privlačno, a možete ih napraviti i kod kuće

Kada je riječ o cipelama, za vas smo pronašli sandale s 3D cvijećem koje će vas odmah osvojiti.

  • Žena

  • 18. Maj 2024  18. Maj 2024

  • 0

Ako ste dovoljno kreativni i maštoviti, sandale s cvijećem možete napraviti i sami. Sve što vam treba su obične sandale na petu, ljepilo i cvijeće po vašoj želji. Jednom kada ste odabrali cvijeće, njega samo trebate zalijepiti na remenčić sandale.

Ovog ljeta naglasak je na vibrantnim kombinacijama, uzorcima i outfitima koji su upečatljivi. Izašli smo iz ere minimalizma i želimo zablistati u punom sjaju. Osim toga, čekaju nas vrući ljetni dani i puno događaja za koje se trebamo posebno dotjerati. Kada je riječ o cipelama, za vas smo pronašli sandale s 3D cvijećem koje će vas odmah osvojiti, piše Oslobođenje.

Bilo da želite suptilno isprobati ovaj trend s modnim dodatkom ili se želite istaknuti u statement komadu s predimenzioniranim cvijetom, u trgovinama možete pronaći omiljene 3D cvjetne modele cipela iz aktualne ponude. S ovim ultimativnim modelima bit ćete u trendu ove sunčane sezone.

Zbog elegantnog i šarmantnog detalja, ove cipele izgledaju jako privlačno. S obzirom na to da ih krasi raskošan izgled, one će biti fokus kombinacije dok ostatak outfita možete držati jednostavnim.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...