PA SE NE NAJEŽI, AKO IMALO VOLIŠ FUDBAL: Jürgen Klopp okupio na stadionu sve zaposlene u Liverpoolu i svoje trofeje (VIDEO)

Njemački stručnjak se oprašta od Liverpoola, a objavljen je i jedan video na stranici Redsa.

  • Zabava

  • 18. Maj 2024  

  • 0

Utakmicom protiv Wolverhamptona na Anfield Roadu biće završena jedna etapa u historiji Liverpoola, biće to kraj ere Jürgena Kloppa na klupi Redsa.

Njemački stručnjak je prije devet godina stigao u Liverpool, a u januaru ove godine je najavio svoj odlazak sa klupe na kraju sezone, ostavivši tako dovoljno prostora Redsima da izaberu novog trenera, a to će biti Arne Slot. 

Na odlasku iz Liverpoola Klopp je okupio sve zaposlene u Liverpoolu, kao i trofeje osvojene za devet godina u klubu i napravio uspomenu za kraj.

Jürgen Klopp je u Liverpoolu osvojio dugo čekanu titulu prvaka Engleske, a okitio se i Ligom prvaka, te titulom prvaka svijeta.

Uz to, osvojio je FA Cup, Liga kup Engleske dva puta, te Superkup Evrope i engleski Superkup.

Malo li je? 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...