OSIM PREZIMENA, IMA I DIPLOMU: Evo ko je zgodni sin Richarda Gerea koji je zaludio Cannes? (FOTO)

Bijeli zubi, plave oči i razbrarušena frizura recept su kojim Homer Gere osvaja nježniji spol, no za osvajanje svijeta filma ima nešto ozbiljnije adute u rukavu.

  • Show

  • 18. Maj 2024  18. Maj 2024

  • 0

24-godišnji Homer James Gere najstariji je sin Richarda Gerea kojeg je dobio u braku s drugom suprugom Carey Lowell. Ime je dobio prema očevima svojih roditelja - njegovo prvo ime odaje počast glumčevom ocu Homeru Gereu, dok njegovo srednje ime odaje počast glumičinom ocu Jamesu Lowellu.

Richard Gere u devedesetima bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca Hollywooda, a polagano se tom titulom počinje koristiti i njegov 24-godišnji nasljednik. Richardov sin Homer pridružio se ocu i njegovoj supruzi Alejandri na crvenom tepihu u Cannesu te u elegantnom izdanju očarao okupljene.

Bijeli zubi, plave oči i razbrarušena frizura recept su kojim Homer Gere osvaja nježniji spol, no za osvajanje svijeta filma ima nešto ozbiljnije adute u rukavu.

Osim prezimena koje mu zasigurno može pomoći, ima i diplomu kognitivne neuroznanosti i vizuelne umjetnosti koju je stekao na Univerzitetu Brown, a cilj mu je pisati i režirati male filmove.

Richard Gere i sin Homer u Cannesu

Ako je suditi prema Instagramu mladog Homera, slobodno vrijeme često provodi putujući s prijateljima i kampirajući, a uživa i u muzičkim festivalima koje često posjećuje.

Iako rastavljen od supruge Carey Lowell, Gere je i nakon rastave braka pazio da ostane blizak sa svojim sinom te je karijerne odluke donosio uzimajući u obzir potrebe dječaka, navodi Tportal.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...