HOROR U RIMU: Izbodenog državljanina BiH pred bolnicom izbacili iz auta i pobjegli

Navodno je riječ o pripadniku romske zajednice, koja ima svoje naselje u okolini Rima.

  • Hronika

  • 19. Maj 2024  19. Maj 2024

  • 0

Državljanin Bosne i Hercegovine (37) pronađen je noćas ispred ulaza u rimsku bolnicu Sandro Pertini sa višestrukim ubodnim ranama.

Kako prenose italijanski mediji, on je vjerovatno izboden i samo ostavljen na ulazu u bolnicu. Nadzorne kamere su snimile kako automobil neposredno nakon ponoći staje ispred ulaza u hitnu pomoć i ostavlja ranjenog.

Navodno je riječ o pripadniku romske zajednice, koja ima svoje naselje u okolini Rima.

Žrtva je hitno transportovana u bolnicu San Camillo gdje je hitno operisan. Kako prenose italijanski mediji, on je i dalje u kritičnom stanju i životno ugrožen. Na lice mjesta su došli i karabinjeri koji su preuzeli istragu o ovom krivičnom djelu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...