ELEGANTNA ŠPANJOLKA: Kraljica Letizia zbog zdravlja se odrekla omiljenih štikli i ne izlazi iz...

Zbog svojih nevjerojatnih modnih izdanja kraljicu Letiziju modne ovisnice uvijek drže na oku, a iako smo je najčešće viđali u elegantnim kombinacijama, ništa manje uspješni nisu ni njezini casual outfiti.

  • Žena

  • 20. Maj 2024  20. Maj 2024

  • 0

Kraljica Letizia još je jednom pokazala svoju bezuvjetnu podršku španjolskom ženskom nogometu svojom prisutnošću na velikom finalu Kraljičinog kupa u Zaragozi između FC Barcelone i Real Sociedada na stadionu La Romareda.

Uvijek besprijekorno dotjerana supruga Felipea VI privukla je brojne poglede u loži, a nakon što je utakmica završila, bila je zadužena za predaju pobjedničkog pehara, prenosi Tportal.

Za ovu je prigodu bivša novinarka odigrala na kartu sportske elegancije te je bez greške spojila elegantnu jaknicu od tvida španjolskog brenda Mirto s bijelim hlačama ravnih nogavica, a ovaj je stajling upotpunila zanimljivim izborom obuće - anatomskim bijelim tenisicama brenda Vivobarefoot, specijaliziranog za proizvodnju obuće za trčanje.

No to nije slučajan potez jer lijepa kraljica sad mora dobro paziti i na izbor obuće, naime pretrpjela je prijelom proksimalne falange srednjeg prsta na desnoj nozi. Ozljeda, zadobivena nakon nesreće s desnom nogom, zahtijevala je previjanje da bi se područje imobiliziralo. Kao rezultat toga, Letizia je sljedećih nekoliko tjedana prisiljena držati se podalje od visokih potpetica, no to nije jedini razlog.

Prije dvije godine dijagnosticiran joj je Mortonov neurom. Riječ je o stanju koje utječe na živce u nožnim prstima i uzrokuje zadebljanje tkiva, a godinama pati i od kronične metatarzalgije - koja se očituje iznenadnom pojavom boli u prednjem dijelu stopala i to obično za vrijeme aktivnosti - tako da mora paziti na obuću.

Toga se i pridržava pa se posljednjih tjedana nerijetko mogla vidjeti u udobnoj obući s trendovskim predznakom - cipelama s minijaturnom petom kitten - a prilikom snimanja kraljevskog portreta s članovima obitelji također je bila u tenisicama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...