NAJPOZNATIJI SVJETSKI TRANSFER INSAJDER OTKRIVA: Luka Modrić odlučio je odbiti sve ponude i ostati u Realu, ali postoji jedan problem...

Priča o tome traje već mjesecima.

  • Sport

  • 21. Maj 2024  21. Maj 2024

  • 0

Najpoznatiji svjetski insajder što se tiče nogometnih transfera, Fabrizio Romano, objavio je u ponedjeljak navečer na X-u da se očekuje kako će Luka Modrić produžiti vjernost Realu.

- Očekuje se da će Real i Luka Modrić nastaviti zajedno i sljedeće sezone, nakon što je igrač odlučio odbiti sve ostale ponude. Potreban je još jedan sastanak na kojem će se raspravljati o plaći i detaljima, no Modrić se ne žali zbog novca, samo želi nastaviti s Realom, napisao je.

Podsjetimo, saga oko toga hoće li Modrić produžiti vjernost Realu traje već mjesecima, a za sada još uvijek nema službene potvrde nastavka suradnje. 

Modrić je u međuvremenu birao između nekoliko opcija (ponude iz Europe, SAD-a i Saudijske Arabije), no na kraju će, sva je prilika, opet potpisati za Real Madrid. Bit će to još jedan ugovor na jednu sezonu i ta je odluka uslijedila nakon presudnog sastanka s predsjednikom Florentinom Pérezom.

To se glavnom sponzoru Adidasu nikako ne sviđa jer im mijenja čitav marketinški plan i nije ni čudno da su bijesni, piše El Nacional.

Njemački brend koji proizvodi dresove Real Madrida planirao je da ‘desetku‘ preuzme francuski superstar Kylian Mbappé, čiji je spektakularan transfer iz PSG-a na pomolu i čijim bi dresovima pomeli tržište. Kao jedna od legendi Kraljevskoga kluba, Luka zasigurno neće mijenjati broj. I stoga će Mbappé morati naći drugo rješenje, a gigant kao što je Adidas bit će primoran promijeniti plan.

Prema prvim informacijama, čelnici Reala ne planiraju tražiti od Modrića da ustupi svoj broj, ali se ipak nadaju da se hrvatski veznjak samostalno odluči na taj potez.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...