ODMOR U PUSTINJI: Aleksandra Prijović objavila sliku s mamom pa "zapalila" društvene mreže

Obje su pozirale u bijelim košuljama

  • Estrada

  • 21. Maj 2024  

  • 0

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović nakon niza uspješnih koncerata kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku regije, odlučila je otići na zasluženi odmor i to u najboljem društvu. Pridružile su joj se tri osobe koje su joj cijelo vrijeme pružale najveću podršku - njezin suprug, sin i majka Borka Mihajlović.

Popularna ‘Prija‘ oglasila se na Instagramu, gdje je svojim obožavateljima otkrila da uživa u pustinji. Posebno im se svidjela fotografija na kojoj pozira sa svojom mamom, a njih su dvije čak i uskladile stylinge.

image

Aleksandra Prijović i mama Borka  Instagram/aleksandra Prijović/

Obje su pozirale u bijelim košuljama, a mnogi nisu mogli ne primijetiti da joj majka izgleda poput sestre...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...