DOBRE VIJESTI IZ ITALIJE: Sead Kolašinac se vratio grupnim treninzima, postoji mogućnost da bude spreman za finale...

Reprezentativac BiH se povrijedio na utakmici protiv Marseillea, a sada stižu dobre vijesti vezane za njegov oporavak.

  • Sport

  • 21. Maj 2024  21. Maj 2024

  • 0

Reprezentativac Bosne i Hercegovine te fudbaler Atalante Sead Kolašinac povrijedio se na utakmici Evropske lige protiv Marseillea. Bilo je to početkom ovog mjeseca.

Bh. bočni fudbaler je zbog povrede propustio utakmicu finala italijanskog Kupa, no sada iz ove zemlje stižu dobre vijesti.

Kako se navodi, Kolašinac se jučer vratio grupnim treninzima, iako se spominje da predviđanja o njegovom oporavku nisu potpuno pozitivna, prenosi Oslobođenje.

Ipak, postoji nada da bi reprezentativac BiH mogao biti spreman za finale Evropske lige protiv Leverkusena, što su odlične vijesti za Zmaja. 

Susret između Atalante i njemačkog šampiona igra se sutra sa početkom u 21 sat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...