APOKALIPTIČNE SNIMKE IZ SUSJEDSTVA: Olujno nevrijeme poharalo zemlju, zabilježili 107.000 munja u 24 sata, snimljen udar groma u radio toranj...

U olujnom vremenu, na crkvu se srušilo stablo, stadion ostao bez krova.

  • Hronika

  • 22. Maj 2024  

  • 0

Nevrijeme s jakom kišom i vjetrom prošlo je poslijepodne od sjevernog Jadrana preko središnjih, sjevernih i istočnih dijelova zemlje.

Ponegdje je bilo izražene grmljavine. Tuča je padala u nekim dijelovima zemlje, pojedine prometnice su bile poplavljene, odneseni su i krovovi s nekih vrtića u okolici Zagreba, nastala je šteta na stadionu u Đakovu.

Snažno nevrijeme jučer je poharalo unutrašnjost Hrvatske, a najveću štetu prouzročilo je u Osječko-baranjskoj županiji, gdje su jaki vjetrovi rušili električne vodove i krovove kuća te čupali i rušili stabla. Navodno je tijekom jučerašnjeg dana više od 107 tisuća munja zabilježeno u Hrvatskoj i bližoj okolici, piše portal Neverin.

Radio Osijek objavio je pak snimku udara groma u odašiljač Borinci. 

 

Nogometni klub Đakovo Croatia na društvenim mrežama je izvijestio da je zbog olujnog nevremena i jakog vjetra, oštećen dio krova na stadionskoj tribini.

 

U olujnom vremenu, na crkvu se srušilo stablo, objavio je DVD Valpovo na Facebooku.

 
 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...